Welkom op onze website
Rolstoelboot

De Stichting Bevordering Mobiliteit Fysiekbeperkte Mensen (BMFM) verzorgt kleinschalige rondvaarten met een boot die toegankelijk is voor rolstoelen, mensen die gebruik maken van een rollator of ouderen in het algemeen.

In 2010 zijn we gestart met ons project "In je rolstoel door de Luts".
Alle informatie vindt u op deze website.

Wilt u meteen boeken of informatie aanvragen, neem dan contact op met een van onderstaande bestuursleden.
H. Schadenberg, 0514-603051 of 06-48 55 33 08
J. Plemper, 0514-533041 of 06-17 19 69 02

Heeft u vragen mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of bel ons op één van bovenstaande nummers.

Edwin Stichting
Wij werken nauw samen met de Edwin Stichting. De Edwin Stichting beschikt over een eigen boot, een open vlet met dieselmotor. De vlet is voorzien van een hydraulische vloer, die op kadehoogte gebracht kan worden voor het in- en uitstappen. Er is ruimte voor twee gewone rolstoelen, of één grote elektrische. Daarnaast is er plaats voor ruim vier medepassagiers.
Vrijwiaanleggen schouwlliger worden?
Onze stichting werkt met ervaren schippers, die als vrijwilliger een tocht voor ons varen. Mocht u ervaring hebben met het varen met een motorboot en bereid zijn in de zomerperioden een of meer tochten voor ons te varen, dan komen we graag met u in contact. Ook mensen die geen schipperservaring hebben, maar wel feeling hebben met een boot en weten hoe je een boot aanlegt, kunnen zich als vrijwilliger bij ons melden. We maken graag gebruik van uw diensten om als handlanger van de schipper mee te varen.
Wilt zich als vrijwillige schipper of handlanger aanmelden, bel hiervoor dan één van onderstaande bestuursleden
H. Schadenberg, 0514-603051 of 06-48 55 33 08
J. Plemper, 0514-533041 of 06 17 19 69 02